Onze Diensten

RIJDEN

Met de keuze uit 60, 90, of 120 minuten rijden, hebben wij diverse snelheidsgraden om speciaal op maat voor jou in te spelen op jou voortgang en behoeften. Gas geven bepaal jij en als er geremd moet worden springen wij bij 🙂

Heb je Faalangst? Wees niet bang!

2-Challenge heeft veel ervaring met coaching en ondersteuning. Wij zorgen dat jij je veilig voelt en de aandacht krijgt die jij verdient. Samen slaan we ons er door heen! 2-Challenge has got your back.

Opfris Cursus

Ben je onzeker omdat je eent tijdje niet achter het stuur hebt gezeten? Geen man overboord!  Wij bieden een snelle en leuke opfris cursus aan waarin we een korte theorie en rij structuur weer even met je doornemen zodat je weer helemaal ‘ready’ bent ‘for the road.’

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Jazeker! 2-Challenge biedt voor iedereen een passend pakket aan. Wel hebben we een duidelijk oog voor de toekomst en willen wij heel graag dat jij je doel bereikt. Hou er wel rekening mee dat bij rijden, de consistentie de sleutel is!

Bij het volledige pakket zijn beide toetsen inbegrepen, daarom is deze optie zo gelief. Het is uiteraard ook mogelijk om de toetsen ter zijne tijd erbij aan te schaffen.